«

»

ian. 24

Cum trecem de contul Google la telefonul Allview

„Acest dispozitiv a fost resetat. Pentru a continua conectati-va la un cont google care a fost conectat anterior pe acest dispozitiv”

Daca aveti un telefon Allview si in momentul cand il porniti va apare mesajul de mai sus, inseamna ca trebuie sa introduceti adresa de email (gmail) si parola contului de pe care a fost initial configurat telefonul.
Daca nu le mai tineti minte, nu veti putea trece mai departe chiar daca veti introduce adresa de email si parola unui nou cont facut pe google.
Se pare ca cineva a gasit o „portita” prin care se poate rezolva acest lucru (metoda testata de noi).
Urmariti videoclipul de mai jos.
Succes!!!

3 comentarii

  1. Larisa

    Si daca nu am acele 3 puncte de sus?

  2. Ghiocel

    Deci nu ma potconecta pe un telefon HTC cu cont Google cere cont sincronizat

  3. Catalin

    Daca nu am developer
    P.s pentru allview p4 pro ce sa fac cel de la care am telefonul nu mai stie contul care la sincronizat ce sa fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code