Termeni şi Condiţii

* Prin accesarea site-ului www.pro-electronica.net şi/sau a oricărei pagini a acestuia, se presupune că sunteţi de acord cu toate condiţiile de utilizare prezentate în această pagină.
* Dacă nu sunteţi în totalitate de acord cu aceşti termeni vă rugăm să părăsiţi acest site.
* www.pro-electronica.net îşi rezervă dreptul de a revizui şi de a aduce la zi aceste reguli în orice moment, efectiv chiar din data postării noilor modificări şi amendamente pe acest site.
* Prin urmare, sunteţi rugat să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.
* www.pro-electronica.net pune la dispoziţie informaţii din aria curiculară a electronicii, în mod gratuit, în scop informativ general dar şi particular.
* Cu toate ca se depun eforturi consistente pentru asigurarea corectitudinii şi a inteligibilităţii informaţiilor publicate, proprietarul site-ului www.pro-electronica.net nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vre-un fel a informaţiilor prezentate în acest site.
* Proprietarul site-ului www.pro-electronica.net nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaţiilor sau al materialelor cuprinse în acest site.
* www.pro-electronica.net nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine prin utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informaţii oferite gratuit pe acest site.
* În cazul în care sesizaţi informaţii incorecte publicate pe www.pro-electronica.net vă rugăm să ni le semnalaţi la adresa de e-mail contact@pro-electronica.net
* Dacă consideraţi că orice material publicat pe www.pro-electronica.net violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa de e-mail contact@pro-electronica.net, astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză.
* Orice vizitator care vizitează acest site o face pe propria răspundere.
* Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii explicite sau implicite.
* Este permisă distribuirea de link-uri către acest site.
* Este interzisă republicarea parţială sau totală a materialelor de pe acest site fără citarea acestuia ca sursă originală.
* Materialele publicate pe acest site nu pot fi folosite în scopuri comerciale fără acordul scris al propritarului.
* De fiecare dată când utilizatorii acestui site intenţionează să folosească funcţii pentru care li se solicită introducerea de date personale, aceştia au obligaţia de a furniza date reale.
* Comentariile sau mesajele trimise de către utilizatori trebuie sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical, să nu conţină cuvinte vulgare şi să fie formulate cât mai obiectiv.
* Comentariile şi mesajele care nu respectă aceste condiţii pot fi şterse sau ignorate.
* www.pro-electronica.net oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu conferă dreptul de a descărca parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul şi în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului acestui site fără acordul scris prealabil al acestuia.
* www.pro-electronica.net nu işi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
* Abonarea la newsletterul site-ului www.pro-electronica.net este gratuită şi implică acordul dumneavoastră asupra Termenilor şi Condiţiilor prezentate în această pagină.
* Este permisă redirecţionarea newsletter-elor pe care le primiţi de la www.pro-electronica.net, fără a opera, însă, modificări asupra conţinutului şi structurii lor şi numai pentru a fi folosite în scopuri personale, non-comerciale.
* În cazul în care doriţi dezabonarea de la newsletter-ul site-ului www.pro-electronica.net pentru a nu mai primi mesaje din partea noastră, o puteţi face trimiţând un e-mail la adresa contact@pro-electronica.net cu o cerere de dezabonare.
* www.pro-electronica.net poate culege şi păstra date despre persoanele care vizitează acest site şi care voluntar furnizează aceste informaţii.
* De asemenea, poate aduna şi păstra informaţii referitoare la persoana de contact.
* Aceste informaţii pot fi folosite pentru a vă putea contacta în legătura cu produsele şi serviciile noastre sau ale clienţilor noştri, în orice moment.
* Aveţi dreptul de a ne cere să ştergem informaţiile referitoare la persoana dumneavoastră şi să renunţăm la dreptul de a vă contacta.
* Puteţi face acest lucru contactându-ne la adresa de e-mail contact@pro-electronica.net
* Este strict interzis să folosiţi sau să contactaţi acest site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conţinutului sau securităţii acestuia sau pentru a discredita sau harţui www.pro-electronica.net, clienţii săi, produsele, serviciile şi angajaţii acestora.
* Pentru orice alte probleme legate de funcţionarea site-ului ne puteţi contacta la adresa contact@pro-electronica.net